vrijdag 12 juni 2015

Zo veel hobby's!

Eigenlijk heb ik teveel hobby's. Alhoewel je ook zou kunnen zeggen dat ik zoveel leuke dingen heb die ik kan en leuk vind om te doen dat ik me nooit hoef te vervelen. Laten we dat laatste maar aanhouden. Maar om dan toch even een beetje te klagen, met zoveel hobby's schiet het niet altijd op en moet je soms keuzes maken. Want hoe kan ik nou 2000 woorden per maand schrijven als ik ook nog een kostuum wil naaien?
Het komende weekend staat in ieder geval helemaal in het teken van creativiteit. R. moet beide dagen werken en ik heb verder geen afspraken. Dus een heel weekend vrij om te knutselen en te schrijven. Ik ben benieuwd hoe ver ik ben gekomen aan het eind van dit weekend.


Kostuums naaien:
Ik wil voor een evenement nog graag een rok, misschien wel twee en een kostuum voor mijn man maken. Dat hoeft pas eind september af te zijn, maar ik kan niet wachten om eraan te beginnen. Dit weekend hoop ik één van de rokken alvast gemaakt te hebben.

Bloggen:
Op deze blog wordt het wat rustiger. Eén of twee artikelen per week hoop ik nog wel te plaatsen. Daarnaast wil ik een extra blog starten, maar dan vanuit mijn professie. Een opvoedblog. Het is fijn om vast een voorraadje berichten klaar te hebben liggen voordat ik online ga. Dus wil ik dit weekend minstens 2 artikelen schrijven. Ik zoek nog een leuke naam. Mocht je een goed idee hebben, dan hoor ik het graag.

Schrijven:
Naast het schrijven van een boek, heb ik ook nog een verhaal voor de Paul Harland Prijs liggen. Ook dat hoeft pas in september af, maar ik hoop toch echt dit weekend de ruwe versie alvast klaar te hebben. Er valt daarna nog genoeg aan te sleutelen. Zou dat me lukken dit weekend?

Lezen:
Het boek waar ik in bezig was, ligt al weer veel te lang op dezelfde plek. En ik heb nog zoveel andere boeken die ik ook graag zou lezen. Hopelijk kan ik dit weekend in de avonduren lekker wegkruipen met een boek. Of misschien wel buiten in het zonnetje als het weer niet al te slecht wordt.

Haken:
Zou ik ook nog tijd hebben om te haken? Misschien niet, dat geeft niet er staan al genoeg leuke dingen in de planning nu. Mijn volgende haakprojectje is het leren van stokjes haken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten