maandag 5 mei 2014

Logeerkamer opgeknapt

Al een paar weekenden zijn we hard bezig met het opknappen van de logeerkamer. Vorig jaar knapten we het kantoortje op, deze zomer willen we onze slaapkamer doen, maar eerst was de logeerkamer aan de beurt. Het begon met het kopen van een nieuwe kledingkast voor op onze slaapkamer. Dat was hard nodig en we hadden nog wat geld cadeau gekregen van de trouwdag. Om plaats te maken voor de nieuwe kledingkast, moest de commode uit elkaar, die we zolang als kledingkast gebruikten.
De commode was knal oranje en kwam uit de babykamer van mijn neefjes, die er al lang te groot voor zijn. Ik vind het een ideale kast om je was op te vouwen, dus doet hij bij ons gewoon dienst als lage kast. Omdat het ding uit elkaar moest, was dat een goed moment om hem te schuren en schilderen. En als je dan toch bezig bent, dan kan je net zo goed de hele kamer opknappen toch?

Dus ook het logeerbed (nog van de tijd toen ik op kamers woonde) en de stoel (ooit van Inge gehad) kregen een nieuwe kleur, de muren werden gewit, de plinten, raam- en deurkozijnen en de deuren geverfd. De deuren zijn nog niet af, maar ik kon niet wachten met foto's maken.
2 opmerkingen:

  1. Mooi geworden hoor! Echt een fris Margriet kleurtje :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel. Ik ben er ook erg blij mee. Een knal kleurtje dat ik met behulp van de witte muren in toom probeer te houden.

      Verwijderen