zondag 19 oktober 2014

Groen geknutseld: Glazen potten

In deze rubriek plaats ik elke twee weken een D.I.Y. met oud, gerecycled of kosteloos materiaal. Twee weken geleden liet ik jullie zien wat ik gedaan had met herfstbladeren. Deze keer ben ik aan de slag gegaan met glazen potjes. 

Voorlopig stop ik even met deze rubriek. Ik heb nog wel een hoop ideeën. Zo wil ik nog wel wat knutselen met oude tijdschriften en kranten, bierdopjes en wc-rolletjes. Maar op dit moment voel ik teveel druk dat ik iets af MOET hebben voor mijn blog. Het heeft mij in ieder geval geleerd dat ik geen rubrieken meer plaats met een tijdsdruk.

Voor leuke knutsel ideeën verwijs ik je momenteel door naar I Am Exposing, waar Iris ook al een leuk bericht heeft geplaatst met bierdopjes en wc-rolletjes.


In de zomer van 2013 maakte ik dit lichtje voor in de tuin. In februari bond ik touw om deze potjes, die ik nu vaak als vaasjes gebruik. En afgelopen zomer ruimde ik mijn knutselkast op waardoor mijn washitape ook in jampotten terecht kwam.Verder maakte ik twee weken terug voor deze rubriek met herfstbladeren dit lichtje. En knutselde ik speciaal voor dit bericht nog een lieve sneeuwbol met een Nijntje erin. Leuk als kraamkadootje. Deze sneeuwbol is trouwens helemaal volgens mijn gestelde richtlijnen, want het Nijntje komt van een oud stuk speelgoed en de glitters zijn een restant uit mijn oude knutselmaterialen.Nog niet genoeg inspiratie?:
Ik zou nog wel een foto in potje willen maken zoals ze doen op: Homedit
Of zo'n geweldige snoeppot zoals Renate maakte op: DatZitWelSnor
En dit feeën-huisje maar dan in een jampot.

2 opmerkingen:

  1. Wat een super leuke ideetjes zeg. Nijntje is zo lief in het potje :) Goed dat je stopt met het 'moeten' plaatsen van dit blogje. Als je moet, dan moet je naar de wc :)

    BeantwoordenVerwijderen