vrijdag 10 april 2015

Moestuintje

Mijn rozemarijn wordt al zo groot! Hij staat er nu al drie jaar en is geweldig mooi en groot geworden. Je ruikt zijn sterke geur als je lekker in het moestuintje aan het wroeten bent. De rucola heeft de winter overleefd en ik hoop voor het eerst deze zomer radijsjes te oogsten. De prikkers staan er om de kat eruit te houden. Voor mijn moestuintje maakte ik nieuwe naambordjes. De oude waren van hout en helemaal door de regen gaan splijten. De scherven van een oud potje dienen nu als naambordjes.
4 opmerkingen:

 1. Leuk hoe poezen toch kunnen helpen als je met de plantjes bezig bent. Ons'Doortje doet dat ook altijd op het balkon, als ik in de potjes of bakken aan het wroeten ben. Gelukkig is Fay ook zo behulpzaam! (maar al dat zand...ik snap dat ze het een fijne kattenbak vindt...)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja en de stokjes helpen ook niet zo bijzonder goed. Ze duwt ze regelmatig gewoon opzij. Ze graaft ook de bloembollen uit. Ik heb er nog geen goede oplossing voor gevonden. Misschien toch maar een net spannen. Haar behoefte doet ze gelukkig niet in de moestuin.

   Verwijderen
 2. Wat doen je plantjes het ontzettend goed zeg! En leuk die scherven als naambordjes! Ik heb ook een moestuintje maar dan in een houten bak en niet in de volle grond. In de volle grond zit mijn kat er namelijk ook steeds in te graven, maar in de houten bak komt ze niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gek dat ze niet in de houten bak komt. Ik denk dat onze kat daar gewoon in zou springen.

   Verwijderen