vrijdag 17 april 2015

Schoenveter winactie!


Oh wat zaten die schoenen toch fijn. Maar helaas na een jaartje had ik ze helemaal afgetrapt. Gelukkig hadden ze dit jaar van het zelfde merk bijna dezelfde schoenen te koop. Deze keer kocht ik ze in het grijs, kijk maar op de foto. De vorige waren zwart. Ze staan leuk onder een broek maar ook heel sportief onder een rok of jurkje.

Vroeger, toen ik nog een beetje alternatief probeerde te zijn, had ik ook gave schoenen, echte Vans waren het toen. Met een gekleurde veter erin. En omdat ik dat stiekem nog steeds leuk vind, draag ik nu niet zo heel stiekem gewoon gekleurde veters in mijn schoenen.


Nou kocht ik de veters dus online. En ik moest bij het bestellen aangeven hoeveel 'stuks' ik wilde. Tja er zitten twee stuks in één paar. Dus vulde ik overal twee in. Oeps. Ze bedoelde dus hoeveel paar ik wilde. Ik vond het al zo gek. Nu heb ik een extra set blauwe, groene en roze veters.

En die veters kan je zomaar een winnen op mijn blog! Je hoeft er niet eens veel voor te doen. Laat in een reactie weten welke kleur je wilt en hou daarna mijn blog in de gaten of je gewonnen hebt. Zo ja dan stuur je me daarna pas je adresgegevens via de mail.

4 opmerkingen:

 1. o zo leuk, ik vind die roze veters wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de blauwe vind ik mooi
  groetjes,Marit
  italieganger@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marit en Heidi. Nog even wachten, volgende week maak ik de winnaars bekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Stoere schoenen en ook stoere veters! Alleen heb ik slechts één paar schoenen met veters en die houd ik graag wit ;-) . Maar lief dat je ze cadeau doet aan je lezers!

  BeantwoordenVerwijderen